Vragen? Bel ons
T. +31 (0)164 602 405
print
*

Goederen opslag Rotterdam

Bent u op zoek naar een goed alternatief voor goederen opslag in Rotterdam? Bekijk dan de logistieke bedrijfsruimtes van Bogers Transport & Logistics. Hoogwaardige opslagruimtes in West-Brabant en te huren voor een scherp tarief.

Beveiligde (geconditioneerde) opslagruimte tegen betaalbare prijzen

Bogers Logistics beschikt over 12.500m2 aan geïsoleerde opslagruimte. Hierdoor kunt u bij ons dus terecht voor het opslaan van uiteenlopende goederen en zorgen wij voor de perfecte opslagcondities. Uiteraard beschikken de opslagruimtes over uitgebreide veiligheidsmaatregelen op het gebied van brand- en inbraakpreventie.

magazijn Antwerpen

Onze opslagruimtes zijn gevestigd in Putte in West-Brabant. Zeer strategisch gelegen tussen de wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen. Zeer goede infrastructuur zodat u vanaf deze locatie binnen een paar minuten op de snelwegen A4, A58 en A12 bent  en kunnen uw goederen dus snel en effici├źnt vervoerd worden naar de plaats van bestemming.

Meer weten over de mogelijkheden voor goederen opslag in regio Rotterdam? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Ook voor goederen opslag in regio Antwerpen kunt u bij ons terecht.