Achtste laaddock bij warehouse opgeleverd

Onlangs is op het terrein van Bogers Transport & Logistics een nieuw laaddock geopend. Daarmee komt het totaal van de laaddocks bij Bogers op acht.

Bogers Transport & Logistics voorziet daarmee in de groeiende behoefte van klanten om, na handling van goederen, vrachtwagens via een laaddock te kunnen lossen en/of laden. De handelingen die horen bij orderpicken, ompakken en inladen van de vrachtwagens kan de klant zelf doen, maar Bogers heeft ook medewerkers beschikbaar om deze taken van klanten over te nemen.

Warehousing met laaddocks en zijbelading

Naast het beladen van vrachtwagens via een laaddock biedt Bogers Transport & Logistics haar klanten nog meer flexibiliteit. In alle warehouses is het namelijk ook mogelijk om gebruik te maken van de mogelijkheid om vrachtwagens via de zijkant te beladen. Dat gaat sneller dan via een laaddock en is dus zeer efficiënt. Ook hier kan de klant er weer voor kiezen om de belading door eigen medewerkers uit te laten voeren, of door de ervaren medewerkers van Bogers Transport & Logistics. Overigens kan ook het vervoer zelf door Bogers worden verzorgd, zowel binnen de Benelux als daarbuiten.

Warehousing bij Antwerpen 

Op dit moment heeft Bogers opslagruimte beschikbaar in de warehouses in Putte. Deze zijn strategisch gelegen vlakbij de havens van Antwerpen én Rotterdam. De warehouses liggen op eigen terrein, zijn goed beveiligd en ze zijn geïsoleerd en verwarmd. Er zijn mogelijkheden van 500 m2 tot wel 6.000 m2. Meer weten? Neem contact op met Bogers Warehousing en ontdek de opslag- en logistieke mogelijkheden voor uw bedrijf.