Wagenpark ter overname te koop aangeboden.

In verband met het beëindigen van onze transportaktiviteiten bieden wij ons wagenpark te koop aan.

Het betreft een 4-tal trekkers met een koppelhoogte van 1050mm en een 11-tal opleggers in diverse uitvoeringen. Gelieve bij interesse contact met ons op te nemen.

Supply chain

Alle mogelijke logistieke oplossingen

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om uw producten zelf naar ons te brengen en op te halen. Maar we kunnen méér betekenen voor uw supply chain. Ook handling en transport kunnen we voor u verzorgen nemen met een duurzaam wagenpark en goed opgeleide chauffeurs. 

Transport

In binnen- en buitenland

Onze flexibele warehouses beschikken over acht laaddocks én mogelijkheden om via de zijkant van de vrachtwagen te laden en te lossen. Onze gemotiveerde en ervaren logistiek medewerkers kunnen orderpicken en de belading efficiënt laten verlopen, maar u kunt dat natuurlijk ook door uw eigen medewerkers laten doen. Datzelfde geldt voor transport. Onze chauffeurs en trucks verzorgen transporten in de Benelux en daarbuiten, waarbij milieuvriendelijkheid en service voorop staan. Liever zelf uw goederen vervoeren? Kom uw goederen opslaan en ophalen wanneer u maar wilt!

Eén aanspreekpunt

Bogers Transport & Logistics is groot genoeg om alle denkbare dienstverlening aan te kunnen bieden, maar klein genoeg voor persoonlijke service. U heeft één vast aanspreekpunt die uw wensen en omstandigheden kent en die u altijd voorziet van een advies op maat. Negen tot vijf bestaat bij ons niet en in overleg is veel mogelijk. 
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stel ons uw vraag of maak meteen een afspraak. 
 

Nieuws