2200 vierkante meter opslagruimte nabij Antwerpen

Bogers Logistics heeft  2200m²  opslagruimte beschikbaar op haar eigen terrein in Putte. Zoekt u een multifunctioneel bedrijfspand met loading docks op een strategische plek tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen? Dan is dit prachtige pand op het bedrijventerrein de Bosweg in Putte zeker iets voor u. 

Verwarmde opslagruimte

De opslagruimte die Bogers in Putte biedt, is geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden en goederen. Zo zijn de opslagruimtes verwarmbaar en zijn ze voorzien van brand- en inbraakbeveiliging. Omdat de opslagruimtes op eigen terrein liggen, hebben onbevoegden er geen toegang toe. 

Handlingdiensten in warehouse

Wilt u uw goederen alleen opslaan en ongewijzigd vervoeren? Dan kunt u in de warehouses van Bogers terecht. Ook handlingdiensten behoren tot onze dienstverlening.

Transport haven Antwerpen

Bogers Logistics is gevestigd vlakbij de haven van Antwerpen. U kunt uw goederen in minder dan een half uur van de haven naar uw opslagruimte vervoeren. Wanneer u dat wilt, kunnen wij dit ook voor u verzorgen. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw goederen op te slaan bij Bogers in Putte? Neem contact met ons op en we vertellen u alles over onze mogelijkheden en de aantrekkelijke tarieven - die tot wel 30% lager liggen dan op de haven in Antwerpen zelf.