Binnenkort beschikbaar: 2500 vierkante meter opslagruimte nabij Antwerpen

Bogers Transport & Logistics heeft binnenkort de beschikking over extra opslagcapaciteit van 2500m² op haar eigen terrein in Putte. Zoekt u warehousing in de buurt van Antwerpen? Dan zijn de opslagmogelijkheden en logistieke dienstverlening die Bogers u kan bieden, voor u ideaal.

Verwarmde opslagruimte

De opslagruimte die Bogers in Putte biedt, is geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden en goederen. Zo zijn de opslagruimtes verwarmbaar en zijn ze voorzien van brand- en inbraakbeveiliging. Omdat de opslagruimtes op eigen terrein liggen, hebben onbevoegden er geen toegang toe. Bovendien biedt Bogers flexibiliteit in laden en lossen. U kunt ervoor kiezen om de laaddocks te gebruiken, maar wanneer het echt snel moet, is belading via de zijkant van uw vrachtwagen ook mogelijk. U kunt dit zelf uitvoeren, maar Bogers heeft ook ervaren logistiek medewerkers in dient die dit voor u uit handen kunnen nemen.

Handlingdiensten in warehouse

Wilt u uw goederen alleen opslaan en ongewijzigd vervoeren? Dan kunt u in de warehouses van Bogers terecht. Ook handlingdiensten behoren tot onze dienstverlening.

Transport haven Antwerpen

Bogers Transport en Logistics is gevestigd vlakbij de haven van Antwerpen. U kunt uw goederen in minder dan een half uur van de haven naar uw opslagruimte vervoeren. Wanneer u dat wilt, kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Ook het vervoeren van uw goederen naar hun eindbestemming kunnen wij met onze ervaren chauffeurs voor u verzorgen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw goederen op te slaan bij Bogers in Putte? Neem contact met ons op en we vertellen u alles over onze mogelijkheden en de aantrekkelijke tarieven - die tot wel 30% lager liggen dan op de haven in Antwerpen zelf.