Nu beschikbaar: honderden vierkante meters warehousing nabij Antwerpen

Bogers Transport & Logistics heeft binnenkort de beschikking over extra opslagcapaciteit op haar eigen terrein in Putte. Zoekt u warehousing in de buurt van Antwerpen met een oppervlakte vanaf 500 m2? Dan zijn de opslagmogelijkheden en logistieke dienstverlening die Bogers u kan bieden, voor u ideaal.

Verwarmde warehousing

De warehousing die Bogers in Putte biedt, is geschikt voor zeer uiteenlopende doeleinden en goederen. Zo zijn de warehouses verwarmd en zijn ze optimaal beveiligd. Omdat de warehouses op eigen terrein liggen, hebben onbevoegden er geen toegang toe. Bovendien biedt Bogers flexibiliteit in laden en lossen. U kunt ervoor kiezen om de laaddocks te gebruiken, maar wanneer het echt snel moet, is belading via de zijkant van uw vrachtwagen ook mogelijk. U kunt dit zelf uitvoeren, maar Bogers heeft ook ervaren logistiek medewerkers in dient die dit voor u uit handen kunnen nemen.

Handlingdiensten in warehouse

Wilt u uw goederen alleen opslaan en ongewijzigd vervoeren? Dan kunt u in de warehouses van Bogers terecht. Ook handlingdiensten behoren tot onze dienstverlening.

Transport haven Antwerpen

Bogers Transport en Logistics is gevestigd vlakbij de haven van Antwerpen. U kunt uw goederen in minder dan een half uur van de haven naar uw opslagruimte vervoeren. Wanneer u dat wilt, kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Ook het vervoeren van uw goederen naar hun eindbestemming kunnen wij met onze ervaren chauffeurs voor u verzorgen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw goederen op te slaan bij Bogers in Putte? Neem contact met ons op en we vertellen u alles over onze mogelijkheden en de aantrekkelijke tarieven - die tot wel 30% lager liggen dan op de haven in Antwerpen zelf.