Stijgende vraag warehousing na containerrecord haven Antwerpen

Nooit eerder werden er in een maand zoveel containers behandeld in de haven van Antwerpen dan in april 2019. Maar liefst 1,053 miljoen TEU containers werden verwerkt in de haven en dat is een stijging van maar liefst 0,6% ten opzichte van de eerste drie maanden van 2018.

Voordelige warehousing nabij Antwerpen

Al deze goederen moeten, nadat ze aan land zijn gekomen, worden op- of overgeslagen. In de regio Antwerpen liggen de prijzen voor warehousing hoog, maar net over de grens met Nederland biedt Bogers Transport & Logistics in het grensplaatsje Putte voordelige, goed berijkbare en optimaal beveiligde warehousing op eigen terrein. De opslagruimte is beschikbaar vanaf 500 m2 tot maar liefst 6.000 m2 en is verwarmd.

Logistieke dienstverlening vlakbij Antwerpen

Bogers Transport & Logistics ligt op slechts vijf kilometer van de haven van Antwerpen en levert, naast warehousing, ook logistieke diensten. Zo kan het bedrijf het transport van en naar de havens van Antwerpen en Rotterdam verzorgen. Ook handlingdiensten en orderpicken kunnen worden uitbesteed aan Bogers. Het laden en lossen van goederen kan gebeuren via een van de acht laaddocks, maar ook supersnel beladen van vrachtwagens via de zijkant is mogelijk.

Meer weten over onze warehousing?

Maakt uw bedrijf voor de import en export van producten gebruik van de Antwerpse haven? En zoekt u betaalbare warehousing die daar dicht in de buurt ligt, optimaal beveiligd is en waar u ook gebruik kunt maken van allerhande logistieke diensten? Dan is de warehousing van Bogers Transport & Logistics voor u ideaal. De tarieven liggen lager dan in de Antwerpse haven zelf en de dienstverlening is goed en flexibel. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.