Als iets snel moet gebeuren, komen ze altijd met een oplossing

Cees Stip - J. Stip Handelsonderneming BV

Al ruim twintig jaar sla ik mijn goederen bij Bogers op. Ze doen ook het meeste transport voor mij. Dat ik al zo’n lange tijd zakendoe met Bogers zegt wel iets over hoe tevreden ik over het bedrijf ben. 

Mijn bedrijf koopt consumentengoederen met overproductie, zoals toiletartikelen, en verkoopt die weer door aan andere partijen in heel Europa. De producten komen meestal aan in de haven van Rotterdam, waar Bogers ze voor me ophaalt en vervolgens in het warehouse plaatst. Soms ontvangen ze in Putte ook goederen die voor mij worden geleverd. Vervolgens zet ik zelf de orders klaar, die Bogers in de vrachtwagen laadt en transporteert naar de plaats van bestemming. Binnen de Benelux, Frankrijk en Duitsland rijden de chauffeurs van Bogers meestal zelf, maar daarbuiten werken ze met andere partijen. Dat regelen ze allemaal voor me, ik heb daar geen omkijken naar. 

Dat ik zo tevreden ben, komt niet alleen voort uit prijs, hoewel die een stuk lager is dan je voor opslag in de directe omgeving van de Rotterdamse haven betaalt. Het heeft zeker ook te maken met de prettige manier van zakendoen die ikzelf, en mijn vader vóór mij, al twintig jaar lang ervaar bij Bogers. We kunnen goed met elkaar overweg en de opslag is veilig. Er is nog nooit iets gestolen. Ook prettig: de flexibiliteit. Wanneer ik snel een transport moet regelen, wordt er altijd wel een oplossing gevonden, hoe last-minute het ook is. En moeten er dan nog snel een paar pallets worden opgehaald uit de haven, dan regelen ze dat ook voor me. Die service vind ik heel bijzonder. Dat vind je lang niet overal meer.