Vragen? Bel ons
T. +31 (0)164 602 405
print
Logistiek
Op- en overslag

Bogers Transport & Logistics biedt u ook op- en overslag faciliteiten ter plaatse aan.

Bogers Logistics uw partner in opslag en overslag

Bogers Transport & Logistics beschikt over een op- en overslag capaciteit van zo'n 12.500m² voor de opslag en overslag van goederen. De opslagruimtes zijn verwarmd, voorzien van een inbraakbeveiligingssysteem en een brandmeldsysteem. In 2013 is een uitbreiding van 3.500m², voor nog meer logistieke mogelijkheden, gerealiseerd.

Bogers Logistics is een betrokken en inmiddels doorgewinterde logistieke expert en ziet haar werkzaamheden vooral als een verlengstuk voor de bedrijvigheid van hun klanten waarbij vooruitlopen in bedrijfsvoering, inspelen op wensen van klanten en proactief werken nog altijd een kenmerk is van dit bedrijf.

Bogers Logistics is onder andere de vaste logistieke dienstverlener voor het  ernaast gelegen Polytec Plastics NL BV, vele van hun eindproducten staan bij Bogers Logistics opgeslagen en worden vanaf deze locatie verzonden.

Alle goederen worden bij in- en uitslag barcode gescand. Het systeem is door middel van een glasvezelkabelverbinding gekoppeld aan het automatiseringssysteem van de klant. Hierdoor heeft de klant ten alle tijden de actuele informatie van hun goederen die bij Bogers Logistics staan opgeslagen.

Bekijk hier alle foto's.